Bij Den Hoof Tuinbedrijf bieden we een breed scala aan afrasteringsmogelijkheden die niet alleen praktisch zijn, maar ook een persoonlijke toets geven aan uw tuin. Onze diverse afsluitingen komen in verschillende soorten, materialen en kleuren, zodat u de perfecte omheining kunt kiezen die past bij uw behoeften en esthetische voorkeuren.

  Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige tuinafscheiding of een complexere omheining voor privacy en veiligheid, Den Hoof Tuinbedrijf heeft de expertise en het assortiment om aan al uw afrasteringsbehoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het creëren van de perfecte omheining voor uw tuin!

   

  Een greep uit ons aanbod

  • Bekaert afsluiting:
   Duurzame en betrouwbare omheiningen van hoogwaardig materiaal voor maximale veiligheid en privacy.
  • Metalen afrastering:
   Modern en stijlvol, metalen afrasteringen bieden een strakke en eigentijdse uitstraling die perfect past bij een moderne tuin.
  • Houten panelen:
   Klassiek en tijdloos, houten panelen creëren een warme en natuurlijke sfeer in uw buitenruimte, terwijl ze tegelijkertijd privacy bieden.
  • Houten panelen gecombineerd met betonplaat en betonpaal:
   Voor extra stabiliteit en duurzaamheid worden houten panelen gecombineerd met betonnen elementen voor een robuuste en langdurige omheining.
  • Betonnen structuurplaten:
   Sterk en onderhoudsvrij, betonnen structuurplaten zijn ideaal voor het afbakenen van percelen en het creëren van een moderne uitstraling.
  • Kastanjehouten omheining:
   Natuurlijk en rustiek, kastanjehouten omheiningen voegen een charmante en landelijke uitstraling toe aan uw tuin.
  • Steenkorven of steenhaag:
   Esthetisch en veelzijdig, steenkorven of steenhagen bieden een unieke en eigentijdse omheiningsoplossing die zowel functioneel als decoratief is.