Bij Den Hoof begrijpen we dat een goed onderhouden tuin essentieel is voor het behoud van zijn schoonheid en gezondheid. Met ons modern machinepark en professionele onderhoudsploeg staan we klaar om uw tuin in topconditie te houden, terwijl we u voorzien van deskundig advies.

  Na voltooiing van onze onderhoudswerkzaamheden zorgen we ervoor dat uw tuin er onberispelijk uitziet door alle afval en snoeiresten netjes op te ruimen en af te voeren.

  We streven ernaar om uw tuin te transformeren tot een prachtig en onderhouden buitenparadijs. Laat ons u helpen om het hele jaar door te genieten van een weelderige en verzorgde tuin. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en professioneel advies op maat!

   

  Onze onderhoudsdiensten

  • Snoeien:
   Onze ervaren hoveniers zorgen voor nauwkeurig en tijdig snoeien van bomen, struiken en planten om hun groei te bevorderen en de esthetiek van uw tuin te verbeteren.
  • Scheren:
   Wij trimmen en vormen hagen en heggen tot in perfectie, waardoor uw tuin een nette en verzorgde uitstraling krijgt.
  • Maaien:
   Met geavanceerde maaimachines zorgen we voor een gelijkmatig gemaaid gazon, afgestemd op de specifieke behoeften van uw tuin.
  • Verticuteren:
   Door het verwijderen van mos, vilt en andere ongewenste materialen uit uw gazon, verbeteren we de luchtcirculatie en bevorderen we een gezonde grasgroei.
  • Onkruidvrij maken:
   We verwijderen onkruid grondig en effectief uit uw tuinbedden, borders en verhardingen, waardoor uw planten alle ruimte krijgen om te gedijen.
  • Bladervrij maken Verwijderen van bladeren en ander afval om uw buitenruimte schoon en netjes te houden tijdens de herfstmaanden.